Complete Memorie

Complete Memorie

Bij Complete Memorie kun je herinneringen op maat laten vastleggen. Complete Memorie start met een gratis ‘online’ intakegesprek waar we alle mogelijkheden en wensen bespreken. Denk aan een videoproductie, uitvaartteksten of een documentaire over je leven. Of aan hulp bij het selecteren van foto’s of documenten die je wilt nalaten. Of het uitgebreid uitwerken van je levensverhaal in woord en beeld. Er is heel veel mogelijk en samen komen we tot een passende herinnering.

*Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder

Videoproductie

Jouw levensverhaal verfilmd. Met eigen beelden en eventueel nieuwe beelden door een videograaf gemaakt.

Uitvaartteksten

Jouw eigen uitvaartteksten. Regie op wat je wilt delen. Wat wil jij benoemd hebben en wat niet.

Fotoboek

Jouw belangrijkste herinneringen verzameld in een prachtig boek met begeleidende teksten.

Hulp

Weet je niet waar te beginnen? Krijg hulp bij het nalaten van je herinneringen.

Aanvragen

Een in ‘Complete Memorie’ kun je aanvragen via het aanvraagformulier. Nadat je het aanvraagformulier hebt ingediend, ontvang je via de mail een bevestiging en mogelijkheden voor een online intake. Als je je voorkeur hebt aangegeven gaan we tijdens de afspraak alle mogelijkheden bespreken. 

Kosten

Een ‘Complete Memorie’ heeft een vanaf prijs van 399 euro. Afhankelijk van je wensen wordt er een offerte opgesteld. Na akkoord ontvang je een factuur met btw. Na betaling gaan we aan de slag. Een intakegesprek is gratis en vooraf wordt afgestemd wat er geleverd wordt en wanneer. 

Hoe gaan we te werk?

Onze werkwijze in stappen uitgelegd

Stap 1. Formulier

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2. Bevestiging

Je ontvangt een bevestiging met afspraakmogelijkheden

Stap 3. Intake

Na het intakegesprek volgt de offerte en planning

Stap 4. Levering

Na betaling volgt de levering van de producten

Aanvraagformulier

Ja ik wil graag op een bijzondere manier mijn herinneringen achterlaten.

Leg nu jouw dierbare herinneringen vast!

Kies uit ‘In Lovely Memorie’, ‘Future Moments’, of ‘Complete Memorie’ en start met het creëren van blijvende herinneringen. Ontdek jouw ideale pakket vandaag nog!

Of bekijk onze gifts.

FAQ

Veel gestelde vragen

Positieve herinneringen laten je teruggaan naar een bepaalde tijd of een gevoel en zorgen ervoor dat je deze beleving of het gevoel opnieuw kunt ervaren. Herinneringen helpen bij het verwerken van verlies en houden onze geliefden die er niet meer zijn in gedachten bij ons.
Herinneringen maken dat we terug kunnen denken aan iemand bij leven. De verhalen, wijsheden en onwijsheden van een geliefde zijn vele malen waardevoller na het overlijden dan de spullen die achterblijven. Daarnaast helpt actief herinneren bij het verwerken van het verdriet en gemis bij nabestaanden. Door te praten en de verhalen te delen blijft iemand nog in gedachten en dus ook een beetje ‘levend’.
Herinneringen kunnen je op verschillende manieren nalaten. Dit door het opschrijven van je herinneringen -bijvoorbeeld in een herinnerboek-, door foto’s te selecteren voor een fotoboek, door een video te maken of door een brief te schrijven aan je geliefden. Natuurlijk doe je dit ook door verhalen te vertellen aan je geliefden bij leven.