Future Moments

Future Moments

Future moments zegt het al een beetje. Toekomstige momenten waar je niet meer bij kunt zijn, maar wel belangrijke momenten zijn voor je geliefden. Een boodschap achterlaten voor je kinderen bijvoorbeeld als ze een bepaalde leeftijd hebben, een verbintenis aangaan of zelf kinderen krijgen. Een boodschap voor je geliefde op zijn of haar verjaardag of op een datum die voor jullie belangrijk is geweest. Via ‘Future Moments’ kun je dit vastleggen zodat het op een latere datum wordt onthuld aan de personen waar je boodschap voor bedoeld is.

*Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder

Verjaardag

Een boodschap voor je nabestaanden op hun geboortedag. Dit kan in beeld of schrift.

Geboorte kind

Een boodschap voor de kersverse ouders, wat wil jij ze meegeven qua levenswijsheid.

Trouwdag

Jouw boodschap voor je geliefde op de dag dat je een verbintenis bent aangegaan.

Overig

Een boodschap voor een belangrijk toekomstig moment van je geliefden.

Aanvragen

Een ‘Future Moments’ kun je aanvragen via het aanvraagformulier. Na je aanvraag wordt er contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten

De kosten van een ‘Future Moments’ zijn afhankelijk van het aantal boodschappen dat je wilt achterlaten. Op basis van de wensen wordt er een offerte opgemaakt. 

Hoe gaan we te werk?

Onze werkwijze in stappen uitgelegd

Stap 1. Formulier

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2. Bevestiging

Je ontvangt een bevestiging met mogelijkheden

Stap 3. Offerte

Na jouw keuze ontvang je de offerte

Stap 4. Product

Je ontvangt je producten na betaling

Aanvraagformulier

Ja ik wil graag op een bijzondere manier mijn herinneringen achterlaten.

Leg nu jouw dierbare herinneringen vast!

Kies uit ‘In Lovely Memorie’, ‘Future Moments’, of ‘Complete Memorie’ en start met het creëren van blijvende herinneringen. Ontdek jouw ideale pakket vandaag nog!

Of bekijk onze gifts.

FAQ

Veel gestelde vragen

Positieve herinneringen laten je teruggaan naar een bepaalde tijd of een gevoel en zorgen ervoor dat je deze beleving of het gevoel opnieuw kunt ervaren. Herinneringen helpen bij het verwerken van verlies en houden onze geliefden die er niet meer zijn in gedachten bij ons.
Herinneringen maken dat we terug kunnen denken aan iemand bij leven. De verhalen, wijsheden en onwijsheden van een geliefde zijn vele malen waardevoller na het overlijden dan de spullen die achterblijven. Daarnaast helpt actief herinneren bij het verwerken van het verdriet en gemis bij nabestaanden. Door te praten en de verhalen te delen blijft iemand nog in gedachten en dus ook een beetje ‘levend’.
Herinneringen kunnen je op verschillende manieren nalaten. Dit door het opschrijven van je herinneringen -bijvoorbeeld in een herinnerboek-, door foto’s te selecteren voor een fotoboek, door een video te maken of door een brief te schrijven aan je geliefden. Natuurlijk doe je dit ook door verhalen te vertellen aan je geliefden bij leven.