In Lovely Memorie

In Lovely Memorie

Wil je je levensverhaal, wijze lessen, een boodschap voor je geliefden of een ‘in memoriam’ nalaten in tekst? Dan is lovely memorie voor jou de beste keuze. Het enige dat je hoeft te doen is het doorlopen van een aantal vragen. Aan de hand van je antwoorden wordt er een tekst opgesteld die je vervolgens kunt gebruiken voor verschillende doeleinden.

*Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder

Living memories

Jouw levensverhaal beknopt op een A4 uitgewerkt. Wat is je verhaal en wil je graag aan je dierbaren achterlaten.

In lovely memorie

Jouw eigen geschreven memoriam. Welke mijlpalen wil jij benoemd hebben en waar ben je trots op.

With love

Jouw boodschap aan je geliefden. Een persoonlijke boodschap uitgewerkt met je belangrijkste herinneringen.

Wisdom

Jouw levenslessen voor je geliefden. Wat zou je zo weer doen en waar wil je je geliefden voor behoeden?

Aanvragen

Een in ‘In lovely memorie’ aanvragen gaat via het aanvraagformulier. Nadat je een keuze hebt gemaakt en het aanvraagformulier hebt ingediend, ontvang je via de mail een aantal vragen. Deze vul je op je gemak in en stuur je terug. Binnen twee werkdagen (weekend uitgezonderd) ontvang je het product naar keuze in je mailbox.

Kosten

Een ‘in lovely memorie’ kost 99 euro per item. je ontvangt een factuur en levering vindt plaats binnen 2 dagen na betaling. Na levering van de tekst is het mogelijk om nog eenmaal correcties (aanpassen van onjuistheden) toe te passen. De prijs is inclusief een correctieronde en exclusief 21% btw.

Hoe gaan we te werk?

Onze werkwijze in stappen uitgelegd

Stap 1. Formulier

Vul het aanvraagformulier in

Stap 2. Bevestiging

Je ontvangt een bevestiging met uitleg

Stap 3. Vragen

Vul de vragen in en betaal de factuur

Stap 4. Product

Je ontvangt je in lovely memorie per mail

Aanvraagformulier

Ja ik wil graag op een bijzondere manier mijn herinneringen achterlaten.

Leg nu jouw dierbare herinneringen vast!

Kies uit ‘In Lovely Memorie’, ‘Future Moments’, of ‘Complete Memorie’ en start met het creëren van blijvende herinneringen. Ontdek jouw ideale pakket vandaag nog!

Of bekijk onze gifts.

FAQ

Veel gestelde vragen

Positieve herinneringen laten je teruggaan naar een bepaalde tijd of een gevoel en zorgen ervoor dat je deze beleving of het gevoel opnieuw kunt ervaren. Herinneringen helpen bij het verwerken van verlies en houden onze geliefden die er niet meer zijn in gedachten bij ons.
Herinneringen maken dat we terug kunnen denken aan iemand bij leven. De verhalen, wijsheden en onwijsheden van een geliefde zijn vele malen waardevoller na het overlijden dan de spullen die achterblijven. Daarnaast helpt actief herinneren bij het verwerken van het verdriet en gemis bij nabestaanden. Door te praten en de verhalen te delen blijft iemand nog in gedachten en dus ook een beetje ‘levend’.
Herinneringen kunnen je op verschillende manieren nalaten. Dit door het opschrijven van je herinneringen -bijvoorbeeld in een herinnerboek-, door foto’s te selecteren voor een fotoboek, door een video te maken of door een brief te schrijven aan je geliefden. Natuurlijk doe je dit ook door verhalen te vertellen aan je geliefden bij leven.